Wensbot

2dc6e607-2860-4d74-8bcc-caa6c78fa971

Ik heb altijd geleefd met veel honden in verschillende soorten en maten, vandaar niet alleen de broodnodige vraag naar geschikte hondenkluiven, maar ook naar verschillende soorten en maten. Daar past Nylabone perfect bij.

De mogelijkheid om goed te kauwen is zo belangrijk voor honden van alle leeftijden; van de puppy die verlichting en troost zoekt voor het ongemak van doorkomende tandjes, tot volwassen honden die genieten van een goede oude kauw om gezonde kaken en tanden te behouden.

Kauwen is niet alleen essentieel voor een belangrijke fysieke ontwikkeling en onderhoud, maar het is ook een geweldige manier voor honden om te ontspannen en te relaxen in huis.

Gezond kauwen, en dus ook gezonde kluiven, zijn een belangrijk onderdeel van de routine van je hond. Ik vertel mijn trainingsklanten dat het niet gaat om ‘kauwen of niet kauwen‘, maar eerder om ‘wat kauwen‘.

Laten we eerlijk zijn, het is ALLES kauwspeelgoed voor honden totdat we ze anders leren en ik heb ontdekt dat verreweg de beste manier om illegaal kauwen te voorkomen, is om legaal kauwen te bevorderen.

Nylabone zijn mijn favoriete legale kluiven, want mijn honden zijn er niet alleen dol op, ze gaan ook nog eens heel lang mee, ze stinken niet uit het huis en ze bevatten geen duistere en verdachte ingrediënten waar veel andere hondenkluiven op de markt vaak wel uit bestaan.

Ik zie op dit moment drie van mijn honden genieten van hun Nylabones.

Nancy, mijn chihuahua knaagt op haar Puppy Teething & Soothing Flexible Chew Toy. Ik zal eerlijk zijn, ze is nog lang geen pup, maar ze is al van jongs af aan dol op dit kauwspeeltje. Ze heeft het al heel lang en ze geniet er niet alleen van voor de goede oude tijd, ik weet ook zeker dat ze de nopjes op het speeltje lekker vindt, die een geweldige natuurlijke manier zijn om haar tanden schoon te houden. (Roze is ook ZO haar kleur!)

Mijn hardcore kauwer, Pablo de Staffie, is momenteel bezig met zijn zwarte Strong Max Chew Cone Stuffable Dog Chew Toy op zijn favoriete deken. Ik heb de Max Chew Cone vanochtend gebruikt als extra verrijkingskans voor hem door het speeltje met zijn ontbijt te vullen. Eerlijk is eerlijk, zijn ontbijt is LANG op, maar Pablo is daar niet zo van overtuigd! Wie ben ik om zijn vreugde te onderbreken!

De Strong Max Chew Cone is perfect voor Pablo, omdat het de perfecte weerstand biedt voor moeilijke kauwers zoals Staffies. Het is een van mijn favoriete kenmerken van de Nylabone productlijn, niet alleen bieden ze een waardevolle verscheidenheid aan vormen en maten, maar er is ook zorgvuldig nagedacht over de zachtheid of hardheid van elk gebruikt materiaal zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid, zodat kleintjes zoals Nancy en groten zoals Pablo het beste uit hun kauwmogelijkheden kunnen halen.

Tot slot kijk ik naar Ash, mijn oudere Duitse herder, terwijl ze haar Ergonomic Hold & Chew Wishbone Durable Dog Chew voorzichtig tussen haar voorpoten balanceert. Omdat ze van latere leeftijd is en misschien haar jongere behendigheid een beetje mist, stelt het attente Wishbone-ontwerp haar in staat om haar Nylabone net zo goed vast te houden en ervan te genieten als de rest van haar hondachtige familie.

Nylabone krijgt mijn stem voor het fysieke en mentale welzijn van alle honden, ook die van jou!

Steve Mann, oprichter van IMDT.

Scroll to Top